ÖNSKEMÅL OM RECEPT

Ananaspaj - tilllagning

Pajdeg
150g smält smör
3dl vetemjöl
1tsk bakpulver
1dl socker

Fyllning
2dl creme fraiche
1/2 dl socker
2tsk vaniljsocker
2 ägg
1 burk krossad och avrunnen ananas


Gör så här: Blanda alla ingredienser till pajdegen och tryck ut den i en pajform.
Rör ihop alla ingredienser till fyllningen och häll ner i pajskalet.

Grädda på 225 grader i mitten av ugnen ca 15 minuter (pajen ska ej
ta färg för då blir den för torr, men kolla så att fyllningen ser fast ut)

Servera pajen (helst varm) med vaniljglass eller en klick grädde.

Kommentarer

Design by: Designbloggar

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0